Toont 1 - 11 van de 11 items
 • € 0,89

  Touch screen pen of stylus pen met 2 sierringen en een blauw schrijvende vulling. De touch pen ligt lekker in de hand. Hiermee kan je makkelijk de smartphone of tablet bedienen.  De genoemde prijs is incl. 1 gravure op 1 positie. Machine- en instellen € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,34
 • € 0,89

  Touch pen die iedereen leuk vindt. Handig in gebruik en beschikbaar in mooie kleuren. Blauw schrijvende vulling. De pen is voorzien van 2 sierringen en verchroomde delen. De genoemde prijs is incl. 1 gravure op 1 positie. Machine- en instellen € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,36
 • € 0,75

  Praktische metalen stylus pen die het typen op een smartphone gemakkelijk maakt. De vulling is blauw schrijvend. De sierlijke ringen en pijlvormige clip maken deze touch pen tot een zeer goede reclame drager van jouw logo of boodschap. De genoemde prijs is incl. 1 gravure op 1 positie. Machine- en instellen € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis...

  Vanaf: € 0,36
 • € 0,84

  Fijn in de hand liggende pen met een extra touch functie voor het makkelijk typen op de smartphone. De pen is afgezet met sierringen en verchroomde accenten.  De genoemde prijs is incl. 1 gravure op 1 positie. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,45
 • € 0,85

  Elegante touch pen van metaal met sierringen en verchroomde elementen. De pen beschikt over een drukmechanisme en een blauw schrijvende vulling. De genoemde prijs is incl. 1 gravure Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,44
 • € 0,34

  Populaire touch pen met een gekleurde rubberen grip en zilverkleurige body. De pen is afgewerkt met chroom kleurige delen en een stevige metalen clip. Grote blauw schrijvende vulling. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk op 1 positie Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,34
 • € 0,39

  Handige touch pen van metaal met 8 sierringen en een touch functie aan de achterzijde. Ideaal voor in een notitieboekje. De kleur van de gravure kleurt wit op. De getoonde prijs is incl. 1 gravure  Machine- en instelkosten € 39,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan

  Vanaf: € 0,39
 • € 0,69

  Leuke kunststof touch pennen met grappige 3-D handjes op een veertje. Het handje laat symbolisch zien wat u wilt zeggen. Deze touch pen wordt altijd super enthousiast ontvangen waardoor jouw logo positief overkomt. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,69
 • € 0,39

  Niet alleen maar een pen - maar ook een touch pen en houder voor smartphone. Een echte ideale reclame drager die alles in zich heeft. Bedien met het touch gedeelte eenvoudig de smartphone terwijl deze in de uitsparing van de dop blijft staan. De pen schrijft blauw De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine - en instelkosten € 33,50 Vraag...

  Vanaf: € 0,39
 • € 0,64

  Slanke metalen touch pen van RVS. Stoere en mooie stylus pen voor het makkelijk bedienen van de smartphone en tablet. Het logo graveren wij op de metalen pen en deze kleurt donker op. Deze touchpen is ook zeer handig als bijpassende pen voor een notitieboekje De genoemde prijs is incl. een gravure Machine - en instelkosten € 33,50 Vraag geheel...

  Vanaf: € 0,64
 • € 2,39

  Metalen touch pen met een lampje en een lalserpointer. Mooie zwarte aanwijspen die ook als touchscreen pen en lampje kan worden gebruikt. Het logo wordt aangebracht d.m.v. een lasergravure welke zilverkleurig naar voren komt. De aanwijspen wordt verpakt geleverd in een kartonnen doosje. De pen is alleen bedoeld om mee op een smartphone of tablet te...

  Vanaf: € 2,39
Toont 1 - 11 van de 11 items

Touch pennen

Touch pen bedrukken? Een origineel relatiegeschenk dat bovendien op een heel goede manier van pas komt. Het is een pen speciaal voor touchscreens, bijvoorbeeld op een smartphone of een tablet. Wij kunnen de touch pen met logo bedrukken, net als met uw bedrijfsnaam, een slogan of een andere leuke tekst.

Onze touch pennen lijken op kunststof pennen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/kunststof-pennen/), maar zijn dan speciaal geschikt voor aanraakschermen. Goede voorbeelden van deze mooie pennen zijn onze Slim Touch Pen Nora (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/touch-pennen/6-bestseller-nora-metalen-touchpen.html), onze Slim Touch Pen Nadine (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/touch-pennen/30-metalen-touch-pen-nadine.html) en onze Touch Pen Marja (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/touch-pennen/55-kunststof-touch-pen-marja.html) en Touch Pen Nelly (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/touch-pennen/56-kunststof-touch-pen-nelly.html).

Uiteraard kun je onze touch pennen goed combineren met andere pennen bij ons uit het uitgebreide assortiment. We brengen daar jouw logo of bedrijfsnaam op aan, net als een slogan of een andere tekst. Op die manier kun je de naamsbekendheid van jouw bedrijf eenvoudig vergroten, met producten die bij de ontvanger goed van pas komen.

Touch pen met logo

Een touch pen met logo kopen en benieuwd vanaf welke aantallen dat mogelijk is? We kunnen je daar ook in een kleine oplage mee van dienst zijn, al vanaf 50 stuks. We bedrukken een klein aantal pennen, zodat je daar op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. En gaat het om een metalen touch pen? Geen probleem, dan kunnen we die voor je graveren in plaats van bedrukken. Op die manier werken we met veel oog voor detail en in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Uiteraard kunnen we de touch pennen bedrukken in full colour of in een enkele kleur, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Lever ons het ontwerp aan, dan zorgen wij voor een gratis drukproef om te laten zien hoe het uiteindelijk zal worden. Na uw akkoord gaan we daar meteen mee aan de slag, omdat we de touch pennen in de meeste gevallen op voorraad hebben. Touch pennen bedrukken

Touch pennen bedrukken

Wilt u touch pennen bedrukken en zoekt u naar een luxe model? Bekijk dan onze luxe metalen pen Tom (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/14-luxe-pennen) die we op een hoogwaardige manier kunnen graveren. Het is net als de touch pennen een bijzondere keuze binnen ons uitgebreide assortiment met pennen die we kunnen bedrukken (https://www.bedruktepennenbestellen.nl).

We zijn uw specialist in touch pennen en bijvoorbeeld goedkope promotie pennen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/promotie-pennen/), waar u op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Ideaal tijdens een evenement of een andere bijeenkomst, om bezoekers, klanten en andere relaties op een leuke manier te verrassen met een mooie (touch) pen.

Grote aantallen touch pennen bestellen of vragen over één van onze producten? Bel ons op telefoonnummer 0316 234 234, stuur een e-mail naar info@bedruktepennenbestellen.nl of gebruik ons online contactformulier (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/contact-opnemen). We horen graag van u.