per pagina
Toont 25 - 43 van de 43 items
 • € 0,85

  Elegante touch pen van metaal met sierringen en verchroomde elementen. De pen beschikt over een drukmechanisme en een blauw schrijvende vulling. De genoemde prijs is incl. 1 gravure Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,44
 • € 0,34

  Populaire touch pen met een gekleurde rubberen grip en zilverkleurige body. De pen is afgewerkt met chroom kleurige delen en een stevige metalen clip. Grote blauw schrijvende vulling. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk op 1 positie Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,34
 • € 1,19

  Leuke kunststof touch pennen met grappige 3-D handjes op een veertje. Het handje laat symbolisch zien wat u wilt zeggen. Deze touch pen wordt altijd super enthousiast ontvangen waardoor jouw logo positief overkomt. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,69
 • € 0,79

  Niet alleen maar een pen - maar ook een touch pen en houder voor smartphone. Een echte ideale reclame drager die alles in zich heeft. Bedien met het touch gedeelte eenvoudig de smartphone terwijl deze in de uitsparing van de dop blijft staan. De pen schrijft blauw De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine - en instelkosten € 33,50 Vraag...

  Vanaf: € 0,39
 • € 20,99

  Luxe metalen pen in een mooie oranje verpakking. De pen is voorzien van een mooie blauwe print. Typisch een Hollands geschenk. De reclame wordt op de clip gegraveerd. Op aanvraag kan ook de box worden bedrukt met tekst of logo De getoonde prijs is incl. 1 gravure op 1 positie Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef...

  Vanaf: € 16,99
 • € 0,85

  Populaire pen onder de metalen pennen. Dankzij zijn stoere en degelijk uiterlijk met een goede blauw schrijvende vulling is deze metalen pen al jaren lang een hele goede reclame drager.  De genoemde prijs is incl. een gravure op 1 positie Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,35
 • € 0,59

  Eco balpen. De body is gemaakt van papier. De drukker en onderzijde van kunststof. Miilieuvriendelijk en toch voor langdurig gebruik. Daarom is deze pen zeer geschikt als reclame drager. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,25
 • € 1,20

  Leuke milieuvriendelijke schrijfset bestaande uit een blauwschrijvende balpen en een vulpotlood. Het setje is gemaakt van gerecycled papier, metalen clip en kunststof drukker en onderzijde. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,89
 • € 3,75

  Leuke tekenset van gerecycled papier met 6 kleurpotloden, gummetje en een puntenslijper. Door zijn handige en grote grip is deze voor kinderen makkelijk mee te nemen. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 1,99
 • € 2,19

  Leuke kleurpotloden set met 7 potloden in een handige bijpassende koker waarop uw logo groot kan worden aangebracht. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,79
 • € 2,49

  Houten potloden box met gekleurde 8 potloden. De deksel is tevens een liniaal met een cm en inch verdeling. De reclame wordt aan de zijde van de box gedrukt. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 1,39
 • € 1,09

  Stoepkrijt voor kinderen. Leuk geschenk voor kinderen bijv rond de vakantie tijd of back to school actie. De verpakking en de krijtjes zelf zijn milieu vriendelijk. Het logo wordt bedrukt aan de voorzijde op de verpakking. De getoonde prijs is incl. een 1 kleur bedrukking. Machine - en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en...

  Vanaf: € 0,59
 • € 1,79

  12-delige potloden set met in de dop een puntenslijper verwerkt in een leuke kartonnen verpakkking - goed voor het milieu. Logo en tekst kan groot worden bedrukt waardoor het goed opvalt. De getoonde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,99
 • € 2,39

  48-delige kleurpotlodenset in een kartonnen verpakking - leuk voor kinderen en goed voor het milieu. De reclametekst of het logo wordt bedrukt op de verpakking De getoonde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan 

  Vanaf: € 1,79
 • € 1,39

  Slanke metalen touch pen van RVS. Stoere en mooie stylus pen voor het makkelijk bedienen van de smartphone en tablet. Het logo graveren wij op de metalen pen en deze kleurt donker op. Deze touchpen is ook zeer handig als bijpassende pen voor een notitieboekje De genoemde prijs is incl. een gravure Machine - en instelkosten € 33,50 Vraag geheel...

  Vanaf: € 0,64
 • € 3,45

  Metalen touch pen met een lampje en een lalserpointer. Mooie zwarte aanwijspen die ook als touchscreen pen en lampje kan worden gebruikt. Het logo wordt aangebracht d.m.v. een lasergravure welke zilverkleurig naar voren komt. De aanwijspen wordt verpakt geleverd in een kartonnen doosje. De pen is alleen bedoeld om mee op een smartphone of tablet te...

  Vanaf: € 2,39
 • € 1,85

  Kunststof balpen met een draaibare LED lamp waarop het logo stralend op uit komt. Deze leuke en handige blauw schrijvende pen maakt het mogelijk om in het donker te schrijven. Leuk vakantie artikel. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk  Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 1,08
 • € 1,99

  Kunststof balpen met houder en altijd een vrolijk gezicht tegenover je. Daar wordt je nou blij van en jouw reclame valt hierbij positief op. De pen heeft een rubberen ommanteling en een blauw schrijvende vulling. Het setje wordt geleverd in een kartonnen doosje. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel...

  Vanaf: € 1,25
 • € 0,69

  Lekker op vakantie en we nemen wat te kleuren voor de kinderen mee. Altijd goed. Met deze 5-delige waskrijt set heeft u geen omkijken meer naar de kinderen op de achterbank of in het vliegtuig. Het logo wordt dan altijd positief bekeken. Dit product is ook leuk te combineren met het milieuvriendelijke kleurboek Kimberly De genoemde prijs is incl. een 1...

  Vanaf: € 0,39
Toont 25 - 43 van de 43 items

Promotie pennen

Promotie pennen gezocht? Onze goedkope pennen zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal. Ideaal om uit te delen tijdens een evenement of een bijeenkomst. Deel klanten en bezoekers de pennen uit, die we natuurlijk goedkoop voor u kunnen bedrukken. Met logo of met uw bedrijfsnaam, net als met een slogan of een andere leuke tekst die u voor ogen heeft.

Onze goedkope promotie pennen zijn goed geschikt om in grote aantallen uit te delen, dankzij de standaard lage prijs die u daarvoor betaalt. En zoekt u naar meer verschillende soorten pennen, voor een compleet assortiment? Bekijk bijvoorbeeld ook onze touch pennen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/touch-pennen/), net als de meer luxe modellen. Wij kunnen de promotie pennen goedkoop bedrukken, vooral als u daar in een hoge oplage gebruik van maakt.

Promotie pennen: goedkoop laten bedrukken

Benieuwd naar de verschillende soorten promotie pennen die er beschikbaar zijn? Ontdek bijvoorbeeld onze Mark Twain pennen, net als de Ferraghini pennen en de MoWo pennen. De modellen staan bekend om hun goede kwaliteit en uitstekende mogelijkheden voor bedrukking. Tegelijkertijd betaalt u daarvoor een zo laag mogelijke prijs, om er op een goedkope manier gebruik van te maken.

Benieuwd naar de bedrukking die we kunnen aanbrengen op de promotie pennen? We bedrukken uw logo, bedrijfsnaam, uw slogan of een andere leuke tekst. Ideaal om de pennen aan te bieden tijdens evenementen, zodat u uw bedrijfsnaam en -logo op een goede manier onder de aandacht kunt brengen.

Zelfs de goedkoopste promotie pennen zijn goed van kwaliteit, waardoor bezoekers en klanten waaraan u die uitdeelt er lang gebruik van zullen maken. Ideaal om uw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, met een product dat altijd goed van pas komt.

Goedkope promotie pennen

Bestel onze goedkope promotie pennen, net als de andere bedrukte pennen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl) bij ons uit het assortiment. We denken graag met u mee over de modellen die het best geschikt zijn en aansluiten bij de manier waarop u er gebruik van wilt maken. Bovendien zorgen we natuurlijk voor een gratis drukproef, zodat u vooraf kunt zien hoe het eruit komt te zien.

Dat geldt voor onze goedkope promotie pennen, net als voor de metalen pennen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/metalen-pennen/) en de rest van ons uitgebreide assortiment. U heeft de keuze uit diverse pennen en andere relatiegeschenken of promotieartikelen. Bedruk ze met uw logo, bedrijfsnaam of een andere tekst, zodat u daarmee een professionele indruk maakt op iedereen waaraan u de geschenken uitdeelt.

Grote aantallen promotie pennen bestellen of vragen over één van onze producten? Bel ons op telefoonnummer 0316 234 234, stuur een e-mail naar info@bedruktepennenbestellen.nl of gebruik ons online contactformulier (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/contact-opnemen). We horen graag van u.