Toont 1 - 2 van de 2 items
  • € 0,00

    Mooie luxe metalen pen in een carbon look verpakking met magneetsluiting. Verras uw klant met deze echt mooie luxe pen met draaimechanisme. De luxe afwerking van glanzend zwart en verchroomde delen laat uw logo extra mooi uitkomen. De kleurt namelijk ook zilverkleurig op wat uw logo extra uitstraling meegeeft. De getoonde prijs is incl. 1 gravure....

    Vanaf: € 11,20
  • € 16,99

    Luxe metalen pen in een mooie oranje verpakking. De pen is voorzien van een mooie blauwe print. Typisch een Hollands geschenk. De reclame wordt op de clip gegraveerd. Op aanvraag kan ook de box worden bedrukt met tekst of logo De getoonde prijs is incl. 1 gravure op 1 positie Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef...

    Vanaf: € 16,99
Toont 1 - 2 van de 2 items

Luxe pennen

Luxe pennen bedrukken? Het ideale relatiegeschenk om een goede indruk mee te maken. De pennen zijn gemaakt van luxe materialen en bieden de beste mogelijkheid om uw logo, bedrijfsnaam of een leuke slogan onder de aandacht te brengen. Deel de pennen uit aan klanten, andere relaties of aan bezoekers van een evenement dat u organiseert.

We kunnen allerlei luxe pennen bedrukken of graveren, afhankelijk van het materiaal waar u voor kiest. En vindt u het bovendien belangrijk om voor een milieuvriendelijke uitstraling te zorgen? Dan zijn de eco vriendelijke relatiegeschenken (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/eco-vriendelijk/) een uitstekende keuze. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is, zowel binnen de beschikbare pennen als op basis van het bedrukken en graveren dat we voor u kunnen verzorgen.

Graveren en meer: met logo of tekst

We kunnen uw luxe pennen graveren of bedrukken, zowel met een logo als met een tekst. Gaat het u om het logo van uw bedrijf, uw bedrijfsnaam of een leuke slogan of andere tekst? We brengen die er op een hoogwaardige manier op aan, met veel oog voor detail. Dat doen we door te bedrukken of graveren, in de beide gevallen met geavanceerde machines die daar speciaal voor geschikt zijn.

Bestel luxe pennen met logo of maak gebruik van een luxe stylus pen. Die laatste is geschikt voor gebruik op een smartphone-scherm, net als op andere touchscreens die u er mee wilt bedienen. Handig voor de eigen medewerkers, net als voor klanten en relaties die u daar op een leuke manier mee wilt verrassen.

We zijn uw specialist in luxe pennen, zowel door die te bedrukken als te graveren. Uiteraard zorgen we op voorhand voor een voorbeeld van uw ontwerp, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na uw akkoord gaan we er mee aan de slag, in de meeste gevallen gewoon vanuit eigen voorraad.

Luxe pennen bedrukken

Op zoek naar luxe (welkomst)geschenken of leuke extraatjes om mee te geven aan relaties? Onze pennen die we kunnen bedrukken (https://www.bedruktepennenbestellen.nl) zijn dan een uitstekende keuze. En combineer de luxe pennen bijvoorbeeld met onze notitieboekjes (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/notitieboekjes/), zodat u een compleet pakket kunt aanbieden aan iedereen die u het. Geschenk wilt aanbieden.

Werk aan de naamsbekendheid van uw bedrijf of zorg er op kantoor voor dat uw medewerkers voortaan kunnen schrijven met mooie luxe pennen. Bedrukt of gegraveerd met uw logo, bedrijfsnaam of een leuke slogan, altijd op basis van het ontwerp dat u voor ogen heeft. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is, zodat u daarmee de juiste keuze maakt voor uw bedrijf of organisatie.

Grote aantallen luxe pennen bestellen of vragen over één van onze producten? Bel ons op telefoonnummer 0316 234 234, stuur een e-mail naar info@bedruktepennenbestellen.nl of gebruik ons online contactformulier (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/contact-opnemen). We horen graag van u.