Toont 1 - 11 van de 11 items
 • € 0,25

  Eco balpen. De body is gemaakt van papier. De drukker en onderzijde van kunststof. Miilieuvriendelijk en toch voor langdurig gebruik. Daarom is deze pen zeer geschikt als reclame drager. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,25
 • € 0,89

  Leuke milieuvriendelijke schrijfset bestaande uit een blauwschrijvende balpen en een vulpotlood. Het setje is gemaakt van gerecycled papier, metalen clip en kunststof drukker en onderzijde. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,89
 • € 1,99

  Leuke tekenset van gerecycled papier met 6 kleurpotloden, gummetje en een puntenslijper. Door zijn handige en grote grip is deze voor kinderen makkelijk mee te nemen. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 1,99
 • € 0,79

  Leuke kleurpotloden set met 7 potloden in een handige bijpassende koker waarop uw logo groot kan worden aangebracht. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,79
 • € 0,99

  12-delige potloden set met in de dop een puntenslijper verwerkt in een leuke kartonnen verpakkking - goed voor het milieu. Logo en tekst kan groot worden bedrukt waardoor het goed opvalt. De getoonde prijs is incl. 1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 0,99
 • € 1,39

  Houten potloden box met gekleurde 8 potloden. De deksel is tevens een liniaal met een cm en inch verdeling. De reclame wordt aan de zijde van de box gedrukt. De genoemde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan.

  Vanaf: € 1,39
 • € 0,59

  Stoepkrijt voor kinderen. Leuk geschenk voor kinderen bijv rond de vakantie tijd of back to school actie. De verpakking en de krijtjes zelf zijn milieu vriendelijk. Het logo wordt bedrukt aan de voorzijde op de verpakking. De getoonde prijs is incl. een 1 kleur bedrukking. Machine - en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en...

  Vanaf: € 0,59
 • € 1,79

  48-delige kleurpotlodenset in een kartonnen verpakking - leuk voor kinderen en goed voor het milieu. De reclametekst of het logo wordt bedrukt op de verpakking De getoonde prijs is incl. 1 kleur opdruk. Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef en offerte aan 

  Vanaf: € 1,79
 • € 1,49

  Leuk opschrijfboekje van gerecycled papier voor een scherpe prijs. Spiraalboekje met 70 gelinieerde velletjes voor al jouw notities. Met een elastisch bandje om te sluiten incl. een drukbalpen. Het logo wordt aan de voorzijde gedrukt. De getoonde prijs is incl.1 kleur opdruk Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukproef...

  Vanaf: € 0,89
 • € 4,29

  Notitieboekje van papier en karton met een afsluitbaar envelopje aan de binnenzijde van de omslag om de notities te bewaren, elastische band en maar lieft 240 gelinieerde bladzijden. Tekst of logo wordt aan de voorzijde op de omslag gedrukt. De getoonde prijs is incl. 1 kleur opdruk  Machine- en instelkosten € 33,50 Vraag geheel vrijblijvend een gratis...

  Vanaf: € 3,15
 • € 2,49

  Stijlvol notitieboekje met gekleurd elastieke band, afscheur blaadjes en een envelopje om de notities te bewaren. Het boekje beschikt over 160 gelinieerde velletjes en heeft aan de rechterzijde een elastische lus voor een pen. De kaft is gevoerd waardoor deze zacht maar bovenal ook luxe aanvoelt. De getoonde prijs is incl. 1 kleur opdruk  Machine- en...

  Vanaf: € 1,99
Toont 1 - 11 van de 11 items

Eco vriendelijke relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken gezocht? Onze eco vriendelijke producten zijn daar uitstekend voor geschikt. Ga een stap verder dan mooie beloften en groene uitspraken, door daadwerkelijk te bewijzen dat u het belangrijk vindt om aandacht te vragen voor het milieu. Wij kunnen diverse eco pennen bedrukken en leveren, net als notitieboeken en andere geslaagde relatiegeschenken met een groen karakter.

Onze eco relatiegeschenken hebben dezelfde hoge kwaliteit als bijvoorbeeld onze Winston metalen pennen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/metalen-pennen/winston-metalen-pen-met-logo-24-48-uur/), zodat u kunt rekenen op niets minder dan het beste. Wij leveren houten en kartonnen pennen, net als notitieboekjes van gerecycled papier en bamboe plankjes. Laat uw klanten en andere relaties zien dat u geeft om een beter milieu, door dat aan te tonen met de relatiegeschenken die u aanbiedt.

Eco pennen, notitieboeken en meer

Benieuwd naar ons assortiment met eco relatiegeschenken? U kunt denken aan onze eco pennen, die we natuurlijk net zo goed kunnen bedrukken als de reguliere modellen. Wij zorgen er op het hout of karton van de pen voor dat we uw logo, bedrijfsnaam of slogan op een mooie manier aanbrengen. Dat doen we op een duurzame en hoogwaardige manier, waardoor uw klant of relatie daar zo lang mogelijk plezier van heeft.

Binnen de relatiegeschenken voor een eco keuze kunt u daarnaast gebruik maken van een houten potlodenset of leuke houten spelletjes. Ideaal voor op kantoor, leuk om aan kinderen uit te delen en om daar andere bezoekers tijdens een evenement mee te verrassen. En bestelt u daar ook een eco notitieboek bij? Dan is het setje compleet, zodat u uw naamsbekendheid daarmee op een geslaagde manier kunt vergroten.

We vertellen u natuurlijk graag meer over onze eco relatiegeschenken en hoe u daar op een heel duurzame manier gebruik van kunt maken. Wij bedrukken de producten met uw logo of bedrijfsnaam, of brengen daar een leuke slogan op aan. Dat doen we graag aan de hand van een voorbeeld, zodat we daar na uw akkoord meteen mee aan de slag kunnen.

Eco relatiegeschenken

Onze eco relatiegeschenken zijn heel populair binnen het brede assortiment met bedrukte pennen die u kunt bestellen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl). Kies voor dezelfde kwaliteit als die van de luxe pennen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/luxe-pennen/), maar dan met een heel milieuvriendelijk karakter om daar een groene keuze mee te maken.

Bestel kartonnen en houten pennen, net als andere eco relatiegeschenken om uit te delen aan bezoekers of om mee te geven aan klanten. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is, zodat u kunt werken aan het groene karakter van uw bedrijf of organisatie.

Grote aantallen eco relatiegeschenken bestellen of vragen over één van onze producten? Bel ons op telefoonnummer 0316 234 234, stuur een e-mail naar info@bedruktepennenbestellen.nl of gebruik ons online contactformulier (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/contact-opnemen). We horen graag van u.