Touch pennen met logo

Touch pennen met logo voor de smartphone of een tablet. Om deze makkelijk en snel te kunnen bedienen is het praktisch om te werken met een touch pen. Bedrukte touch pennen hebben aan de onderzijde of bovenkant een rubber gedeelte waarmee men makkelijk de letters kan typen. Zo voorkom je snel om foute letters in te geven. Veel touch pennen met logo die worden ingezet als relatiegeschenk worden ook daadwerkelijk veelvuldig gebruikt. Het is natuurlijk een goede combinatie. Enerzijds is het een pen en anderzijds is de touch pen te gebruiken als touch screen pen. De keuze in bedrukte touch pennen is enorm. Je kan zowel kiezen uit kunststof touch pennen met logo als metalen touch pennen met logo. Plastic touch pennen bedrukken wij vanaf 1 kleur en kunnen zelfs in meerdere kleuren worden gedrukt. Er zijn zelfs modellen die geschikt zijn voor een full colour bedrukking. Het leuke aan een touch pen is dat er enorm veel kleuren te kiezen zijn die passen bij jouw logo, huisstijl en slogan. Er zijn veel kleur variaties mogelijk en ook de rubberen tips zijn vaak in leuke kleuren te verkrijgen. Klik hier voor het volledige assortiment.

Veel verkochte modellen:

          Nadia  Touch                     Nadine Touch                      Nora Touch

Nadia touch pen met logoNadine touch pen Nora Slim Touch

Metalen touch pennen met logo graveren wij. Het graveren van jouw logo gebeurt met speciale graveermachines die geschikt zijn om in metalen te graveren. Het graveren van touch pennen gebeurt met een enorme precisie waardoor het logo of de tekst haarscherp op de pen komt te staan. Pennen graveren wordt ook veel gebruikt bij luxe pennen. Luxe pennen zijn meestal pennen van metaal. De ondergrond van de pen bepaalt de kleur van de gravure. Bij veel metalen pennen kleurt de gravure wit of zilverkleurig op. Het voordeel van een metalen pen is dat deze als luxe overkomt en daardoor door de ontvanger zeer wordt gewaardeerd en ook voor een lange tijd wordt gebruikt. Onderzoeken hebben aangetoond dat touch pennen met logo door gemiddeld 7 personen wordt gebruikt, wat natuurlijk voor de herkenbaarheid van jouw logo goed werkt.

Waarom touch pennen met logo bedrukken?

Touch pennen met logo bedrukken met logo en inzetten als relatiegeschenk of premium. De inzet is altijd om een merknaam of logo te verstevigen of om bestaande relaties te bedanken. Dit doet men met het verdelen van populaire producten en een bedrukte touch pen is zo'n product. Elke dag bedrukken en graveren wij touch pennen met logo voor onze klanten. Een logo kan in èèn of meerdere kleuren worden aangebracht. Kunststof touch pennen met logo kunnen worden voorzien van logo's in meerdere kleuren en metalen touch pennen voorzien wij van een gravure. 

                                                                               Rolan

Touch pennen met logo als beurs artikel

Touch pennen met logo zijn een uiterst effectief artikel om tegen een lage kostprijs de naamsbekendheid of logo te versterken. Het weggeven van bedrukte touch pennen met logo voor een beurs komt heel vaak voor. Dit zijn vaak goedkope pennen met logo waarop het logo in een of meerdere kleuren wordt gedrukt. Het is nog steeds zo dat iedereen schrijft en ook een tablet of smartphone gebruikt. Doordat de touch pennen met logo zowel aan dames als aan heren wordt uitgedeeld kan je die dan ook terug vinden in een damestas of colbert. Het is voor dames makkelijk om een bedrukte touch pen in de tas mee te nemen en te gebruiken als ze een touch pen nodig hebben. Het is makkelijk om snel een bedrukte touch pen met logo bij de hand te hebben en snel een notitie te kunnen maken of even een whatsapp te kunnen typen. Veelal worden touch pennen die een logo hebben ook samen met een notitieboekje als geschenk weggegeven. Leuke kleine A5 of A6 notitieboekjes met logo die te verkrijgen zijn in meerdere kleuren, maken dit samen met de touch pen met logo tot een leuk relatiegeschenk. Zowel de notitieboekjes als de touch pennen met logo bedrukken wij in een of meerdere kleuren. 

Daarom zijn bedrukte notitieboekjes leuke aanverwante beurs artikelen.

         

Touch pennen graveren met logo in eigen beheer

Touch pennen graveren met logo doen wij in eigen beheer. Wij beschikken over de modernste fiber laser apparatuur en kunnen zo de touch pennen snel een goed van een logo voorzien. Doordat Fiber laserapparatuur werkt met 1064 nM is deze speciaal geschikt voor metalen pennen. Door het oxideren van de bovenste laag van de pen, wat in een milliseconde gebeurt verkleurt als het ware het oppervlak en verschijnt er een logo in de kleur van de ondergrond van de pen. Meestal is dit een witte of zilverkleurige ondergrond wat er mooi naar voren komt. Het graveren van touch pennen is onze specialiteit en u weet dan ook zeker dat u de beste kwaliteit ontvangt. Doordat wij groot inkopen kunnen wij de bedrukte touch pennen met logo ook zeer voordelig aan u leveren. Niet alleen goedkope touch pennen met logo, maar ook al te verkrijgen in kleine oplage vanaf 50 of 100 stuks. Wij hebben de meeste modellen standaard op voorraad en wilt een bedrukte touch pen met logo voor een beurs snel in huis hebben dan kunnen wij dat snel voor u regelen. Wij hebben een uitgebalanceerde collectie met metalen pennen die gezien de prijs zeer goed inzetbaar zijn als promotie artikel en relatiegeschenk. Klik hier voor het volledige assortiment metalen pennen die wij met logo graveren. Op verzoek is het ook mogelijk om metalen pennen tot 2 kleuren te bedrukken. Hiervoor werken wij samen met een drukkerij die is gespecialiseerd in het bedrukken van industriële metalen producten, zodat u ervan verzekerd kan zijn dat uw logo ook daadwerkelijk houdt op de metalen pen.

Bestellen met zekerheidsgarantie! Probeer het uit en vraag vrijblijvend een gratis offerte en drukproef aan