Metalen sleutelhanger met logo

Een metalen sleutelhanger met logo laten bedrukken of graveren? Het is de mooiste manier om een unieke sleutelhanger aan te bieden. Een mooi relatiegeschenk voor klanten en andere relaties, of leuk om uit te delen aan bezoekers van een beurs of evenement. Ontdek ons uitgebreide assortiment, waarmee u eenvoudig inspiratie opdoet om een metalen sleutelhanger te ontwerpen en die vervolgens netjes te laten bedrukken.

De metalen sleutelhanger (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/metalen-sleutelhanger/) is goed van kwaliteit en uitstekend geschikt om te personaliseren. Dat doen we door het metaal te bedrukken of graveren, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. We zorgen op die manier voor uw logo of bedrijfsnaam in de sleutelhanger, waarmee het metalen exemplaar bijdraagt aan de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw organisatie.

 Graveren: personaliseren

We beschikken over machines om de metalen sleutelhanger met uw logo te graveren. Op die manier creëren we een gepersonaliseerd relatiegeschenk, dat u kunt uitdelen aan zowel de eigen medewerkers als klanten en andere relaties. Het is een handig product dat altijd goed van pas komt, terwijl bezoekers van een evenement dat bijvoorbeeld makkelijk in hun zak kunnen steken. De ideale manier om een leuke giveaway of een promotieartikel aan te bieden, waarmee u als bedrijf een uitstekende indruk kunt maken op uw publiek.

Laat een metalen sleutelhanger graveren en zorg er daarmee voor dat uw bedrijfsnaam daarin komt te staan. Of laat zelfs uw logo graveren, waarmee we zorgen voor een mooie professionele uitstraling voor uw bedrijf. U kunt zelf een metalen sleutelhanger ontwerpen of gebruik maken van een aantal voorbeelden, waarmee we u graag helpen inspiratie op te doen.

 Metalen sleutelhangers bedrukken: met logo of tekst

Zodra u een metalen sleutelhanger wilt laten bedrukken of graveren zorgen we op basis van uw ontwerp natuurlijk voor een gratis drukproef. Dat is de makkelijkste manier om te beoordelen of alles naar wens is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We laten zien hoe het eruit komt te zien, zodat we daar na uw akkoord meteen voor u mee aan de slag kunnen.

Grote aantallen metalen sleutelhanger met logo bestellen of vragen over één van onze producten? Bel ons op telefoonnummer 0316 234 234, stuur een e-mail naar info@bedruktepennenbestellen.nl of gebruik ons online contactformulier (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/contact-opnemen). We horen graag van u.