Houten pennen

Houten pennen bedrukken? Het is een heel milieuvriendelijke keuze, omdat er sprake is van een natuurproduct dat z’n plaats heeft binnen de circulaire economie. Het beschikbare hout komt veelal van afvalstromen, waardoor er sprake is van een extra duurzame keuze. Het is een pen met een verhaal, waarmee u de kans heeft om het groene karakter van uw organisatie goed naar voren te brengen.

Zoekt u naar milieuvriendelijke pennen (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/milieuvriendelijke-pennen/) om te bedrukken met uw logo, uw bedrijfsnaam, een slogan of iets anders? Wij zorgen er met onze modellen voor dat u daar op een mooie manier gebruik van kunt maken. Bovendien betaalt u standaard een scherpe prijs, zowel voor de pennen van hout als voor de bedrukking die we daarop aanbrengen.

 Pennen van hout met bedrukking

Zoekt u naar pennen van hout met bedrukking? De houten pennen zijn een mooie en milieuvriendelijke keuze, die sterk aan populariteit winnen onder veel van onze klanten bij diverse bedrijven. Zoekt u naar een manier om uw duurzame karakter goed naar buiten te brengen of een groene boodschap te communiceren? Dan is de pen van hout een goede keuze, bijvoorbeeld als giveaway, promotieartikel of relatiegeschenk om uit te delen.

De houten pennen zijn aan de andere kant goed van kwaliteit, waardoor klanten en andere relaties daar op een goede manier gebruik van kunnen maken. Het is een mooie en opvallende pen, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u de naam of het logo van uw bedrijf goed onder de aandacht kunt brengen. Maak hiermee een goede en professionele indruk, zodat u de naamsbekendheid eenvoudig kunt vergroten.

Houten pennen bedrukken

We helpen u graag de houten pennen de personaliseren. Wij kunnen de pennen van hout bedrukken, zowel met uw logo als met de bedrijfsnaam. En gaat het u om de slogan of een andere tekst? Geen probleem, we gaan er vanaf 50 stuks graag voor u mee aan de slag.

De houten pennen behoren tot de eco vriendelijke (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/eco-vriendelijk/) relatiegeschenken, die u op een groene manier kunt aanbieden aan de ontvanger. Naast de pen van hout is er natuurlijk ook een potlood van hout (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/potlood-hout/), zodat u de verschillende schrijfwaren goed met elkaar kunt combineren. Wij helpen u graag een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment, bijvoorbeeld als u er zelf niet helemaal goed uit komt. Bovendien maken we een gratis proefdruk, waarmee u het ontwerp uitgebreid kunt beoordelen.

Grote aantallen houten pennen bestellen of vragen over één van onze producten? Bel ons op telefoonnummer 0316 234 234, stuur een e-mail naar info@bedruktepennenbestellen.nl of gebruik ons online contactformulier (https://www.bedruktepennenbestellen.nl/contact-opnemen). We horen graag van u.